Šta pre da kupim uz Popuste NaDlanu?

Kupovina na Internetu doživeće pravi preokret uz novu uslugu koju je za tebe pripremio portal Nadlanu.com - već godinama simbol vodiča za dobar provod, brze i tačne informacije i sigurno mesto da dobru zabavu i pronalaženje inspiracije za izgrađivanje ličnog stila.

Nova mogućnost - bezbroj popusta

Popusti NaDlanu su nova mogućnost uz koju ćeš na portalu NaDlanu sada moći i da uštediš na najrazličitim proizvodima i uslugama birajući baš ono što ti u tom trenutku treba. Upravo to je značajna razlika u odnosu na grupne kupovine i druge vrste online sniženja - izabrani paket Popusta NaDlanu omogućava da ti biraš baš ono što želiš da kupiš, a ne da ti ponuđač "servira" nekoliko proizvoda/usluga koje njemu u tom trenutku odgovaraju da budu na sniženju.

Najbolja moda i najkvalitetniji proizvodi za negu i ulepšavanje deo su ponude Popusta NaDlanu. Lepotice i frajeri koji držite do sebe, ovo je pravo mesto za vas!

Kako da dođem do Popusta NaDlanu?

Klikni na link Popusti NaDlanu i otvara ti se ceo novi svet premijum servisa za registrovane korisnike portala koji će kupovinom nekog od tri paketa ostvariti popuste u prodavnicama, buticima, šoping centrima, restoranima, kafićima, spa centrima... Sigurno ćeš naći nešto što ti je neophodno.

Tri paketa za verne posetioce NaDlanu

Sjajne Popuste NaDlanu ćeš moći da ostvariš kupovinom neka od tri premijum paketa:

- Platinum paket po ceni od 900 dinara za neograničen broj kupovina
- Gold paket po ceni od 700 dinara za 60 kupona
- Silver paket po ceni od 500 dinara za 30 kupona

BUDI UZ NAS I UŽIVAJ U POPUSTIMA!

PROČITAJ I: Svi popusti su NAtvomDLANU

PUNO INFORMACIJA NA: I popusti su NaDlanu

Pogledajte još