Zvezda slavila u Ivanjici

Javor je poveo golom Obiore Odite u osmom minutu. On je iz prve šutirao sa 12 metara posle asistencije Nikole Jakimovskog i savladao golmana crveno-belih Bobana Bajkovića.

Rezultat je izjednačio Evandro u 34. minutu. Luka Milivojević je centrirao sa desne strane, a Nikola Mikić je glavom skrenuo loptu do Brazilca koji bio sam na četiri metra od gola.

POGLEDAJ VIDEO: Javor - Zvezda 1:3

Preokret crveno-belima omogućio je debitant Luka Milunović koji je u 39. minutu, posle još jednog dobrog centaršuta Milivojevića, glavom savladao golmana domaćih Milorada Nikolića.

Konačnih 3:1 za crveno-bele postavio je Filip Mladenović u 86. minutu. Levi bek je odlično šutirao u suprotan ugao golmana Nikolića sa ivice šesnaesterca.

POGLEDAJ VIDEO: Delije u Ivanjici

Zvezda je u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena postigla pogodak, ali je on poništen zbog ofsajda Kristijana Borhe.

Posle izjednačujućeg gola Zvezde, gosti su nekoliko puta stvorili gužvu u

Javor - Crvena zvezda 1:3 (1:2)
Javor: Nikolić, Jašić, Vlašić, Vujadinović, Momčilović, Radivojević (Ifeani 76') , Vidić, Stanisavljević (Ostojić 59'), Jakimovski (Šarčević 87'), Odita, Veljović.
Crvena zvezda: Bajković, Tošić (Petković 87'), Maksimović, Mikić, Mladenović, Mijailović (Kadu 71'), Milivojević, Evandro, Lazović (Mirić 83'), Milunović, Borha.

kaznenom prostoru domaćih, ali je odbrana Javora uspevala da otkloni opasnost.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo šansi, a Javor je uspeo da postavi terensku ravnotežu, međutim nije uspeo da postigne gol.

Posle vodećeg gola gostiju, Javor je najbliže izjednačenju bio u 54. minutu, ali je Nemanja Vidić sa 11 metara pogodio stativu posle kornera i gužve u kaznenom prostoru.

Crvena zvezda se pobedom u Ivanjici približila na pet bodova vodećem na tabeli Super lige, Partizanu, koji svoj meč igra u 19.00 protiv užicke Slobode.

Pogledajte još