Partizan osudio napad huligana na Markovića

U saopštenju objavljenom na sajtu crno-belih navodi se da je prilikom odlaska igrača sa terena posle utakmice 17. kola Super lige "jedan gledalac preskočio ogradu na istočnoj tribini i na atletskoj stazi odgurnuo igrača Lazara Markovića".

"Bez sumnje ovakav čin zaslužuje najoštriju osudu javnosti i svih u fudbalskoj organizaciji, pogotovo, jer za njega nije postojao nikakav razlog", dodaje se u saopštenju.

POGLEDAJ VIDEO: Huligani napali Lazara Markovića

U Partizanu, takođe, smatraju da je deo navijača "posebno strog" prema mladim igračima poniklim u fudbalskoj školi kluba iz Humske ulice, da se "njima ne prašta nijedna greška" i da su oni izloženi "uvredama i omalovažavanjima".

"Lazar Marković zaslužuje apsolutnu podršku svih fudbalskih struktura i ljubitelja fudbala u Srbiji, a klub će preduzeti mere da predupredi dela svakog neodgovornog pojedinca. Uvereni smo da ovaj događaj neće negativno uticati na dalji razvoj našeg talentovanog fudbalera", navodi se u saopštenju.

POGLEDAJ VIDEO: Partizan - Sloboda 0:0

Partizan je u prva dva kola prolećnog dela prvenstva Srbije igrao nerešeno, pa se razlika u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu smanjila sa 10 na šest bodova.

Nezadovoljni navijači tokom utakmice sa Slobodom skandirali su protiv Uprave i predsednika Dragana Đurića, a posle meča upaljačima i sitnim novcem gađali su igrače i trenera Avrama Granta.

Beta

Pogledajte još