Mirić: Imamo fantastične navijače!

U razgovoru za "Sportal“ Mirić je izjavio da je zadovoljan prikazanim protiv Kuljana ali mu je žao zbog poništenog gola.

POGLEDAJ VIDEO: Crvena zvezda - Hajduk 3:0 (VIDEO)

"Šta da kažem… Što se tiče postignutog gola baš mi je krivo, jer nikako da dočekam taj trenutak. Na prvi mah mi se učinilo da je gol stvarno regularan, međutim kasnije sam saznao da sam bio u ofsajdu, tako da ostaje žal za tom šansom. Nadam se nekom drugom pogotku možda već u mom Kragujevcu, zašto da ne. Odigrao sam jedan izuzetno solidan meč, ali ipak uvek može bolje. Naravno, kad igrate u Crvenoj zvezdi nikada ne možete da se zadovoljavate nekim sitnim stvarima, tako da, kao što smo na počektu ovog dela sezone rekli, idemo korak po korak, sledeći je Kragujevac, nadam se kao i obično pobedi. Kragujevac je prepoznatljiv sportski grad. Sigurno da nas očekuje prelep ambijent, jer ipak dolazi Crvena zvezda. Moram da naglasim da mi mnogo bolje igramo na strani, tako da se nadam da će ekipa Radničkog 1923 uspeti da se nadigrava sa nama i da bolji pobedi. Imamo najbolju ekipu u Srbiji što se tiče ove polusezone, pa se nadam najpovoljnijem rezultatu i idemo po tri boda u Kragujevac.“ - rekao je Mirić i zahvalio se navijačima:

"Moram da naglasim da iza nas imamo fantastičnu publiku, čak i kada ne ide, oni su naš taj 12 igrač i naš vetar u leđa, tako da što se tiče nekih aplauza zahvaljujem se stvarno svima.“
.

Pogledajte još