EXIT opet među najboljima!

The Sun piše da zbog godišnje pauze majke svih festivala, Glastonberija, ostali evropski festivali imaju šansu da zablistaju u punom sjaju, navodeći po čemu je svaki od ovih festivala poseban. Tako se Exit ponovo našao u društvu festivalskih giganata poput Isle of Wight, Fuji Rock i Bestivala.

(old_image)

Kao najveći adut Exita, novinar lista the Sun, Ed Robertson, navodi fantastičan pogled na Dunav i ceo Novi Sad, koji se prostire sa živopisne Petrovaradinske tvrđave. Novinar navodi i da, sa sastavima New Order i Guns N' Roses na glavnoj bini festivala, posetioci verovatno ni neće imati puno vremena da uživaju u sjajnom pogledu.

U prethodnoj dekadi Exit je postao jedan od najvažnijih događaja u Srbiji i regionu, sa ogromnim turističkim potencijalom. Iz godine u godinu u saradnji sa gradskim i republičkim institucijama, kao i Turističkom organizacijom Novog Sada i Turističkom organizacijom Srbije, medijima i naravno posetiocima, Exit svetu šalje sliku jedne bolje, lepše, nasmejane i gostoprimljive Srbije, u kojoj su noći duge, zabavne i tople, a poznanstva nezaboravna. Imidž festivala koji ugosti preko 50 nacija sveta, od Novozelanđana, stanovnika Singapura, Ekvadora i Svazilenda, sve do Čileanaca, ove godine unapređen je otvaranjem novih tržišta, među kojima su Rusija, Ukrajina, Skandinavija i Grčka.

Pogledajte još