Promocija "Kontrasta" napunila "Sinemu"

Nikoli i „Kontrastu“ su, pored kompletnog matičnog benda predvođenog Borom Đorđevićem, podršku pružili, između ostalih, Đule i Srba (Van Gogh), Žika Jelić, Bojan Marović, Nikola Sarić Sajko, Saša Dragić, Srđan „Moby“, Gane Pecikoza...

(old_image)

„Kontrast“, pored Zorića, čine takođe afirmisani muzičari koji sviraju sa Željkom Joksimovićem, Jelenom Tomašević, Sergejom Ćetkovićem i mnogim drugim zvezdama i klupskim bendovima – pevač Nikola Antonijević, gitarista Dušan Alagić, basista Aleksandar Mišković i bubnjar Igor Božić. Bend je na promociji izveo četiri pesme sa albuma prvenca – „Bilo kad, bilo gde“, „Šta smo sada mi“, „Nauči me da ljubav ne postoji“ i „Ostani“.

Ovaj album je proistekao iz moje potrebe da se autorski izrazim. Imam užasno veliku želju da doprinesem domaćoj muzičkoj sceni koliko god je moguće. Nedostaju ti bendovi i bendovska svirka koja je osamdesetih bila aktuelna. U Ribljoj čorbi sam osetio šta znači dobra energija u grupi i razumevanje koje imamo jedni za druge, želeo sam to da prenesem i na Kontrast. Nadam se da će ovaj moj projekat biti podsticaj još nekim mladim autorima da stvaraju i promovišu sopstvenu muziku. Što se tiče daljih planova, počinjemo snimanje prvog spota za pesmu „Nauči me da ljubav ne postoji“ a nadam se da ćemo uskoro krenuti i sa svirkama“, rekao je na promociji Nikola Zorić.

Pogledajte još