Dačić obišao svet: O "Nemogućoj misiji" pisali britanski Sun, CNN...

Najpoznatiji tabloid na naslovnoj strani svog internet izdanja našao mesto za našeg premijera i atraktivnu "voditeljku". Zanimljivo je da je San napravio grešku i napisao da je Dačić bio žrtva "hrvatskog šoua Nemoguća misija", iako prethodno navodi da je reč o srpskom premijeru.

(old_image)
Članak u tabloidu Sun

Britanci hvale reakciju Dačića i pitaju se kako bi reagovao njihov predsednik vlade Dejvid Kameron... Šou o Dačiću objavio je i CNN, Dejli mejl i brojni najuticajniji mediji...Podsetimo, Dačić je bio žrtva nemoguće misije u kojoj voditeljka, u stilu Šeron Stoun, prekršta noge bez donjeg veša.

Ranije danas, iz Sindikata srpske policije kazali su da su autori "Nemoguće misije" izložili provokaciji i izvrgli ruglu, na veoma nepristojan i neprihvatljiv način, premijera i ministra Dačića, a da za tu nameru služba nije znala, što je "velika sramota".

"Ovim činom pokazali su da načelnik koji vodi odeljenje koje se bavi poslovima bezbednosti, nije obavešten, niti se bavi svojim poslom, o nameri produkcije da se takva emisija snimi i emituje, sve do jučerašnjeg dana kada je pušten insert emisije", dodaje se u saopštenju.

Sindikat smatra da je zbog "nerada nadležnih" moglo doći i do težih posledica po bezbednost.

(Kurir)

Pogledajte još