Ovčija posteljica - tajna mladosti Viktorije Bekam

Supruga Dejvida Bekama i nekadašnja Spajsica - Viktorija (38) ne odustaje od borbe za mladolikost, po svaku cenu. Tretmani kojima se ona podvrgava ne samo da su skupi, već su i krajnje bizarni, mada, ako je verovati fotografijama, i vrlo delotvorni.

Poš dnevno provodi dva sata u kozmetičkom salonu podvrgavajući se tretmanima lica, pedikiru, manikiru i nameštanju frizure. Takođe, ona i vežba pet puta nedeljno i to pre i posle svakog obroka kako bi ubrzala metabolizam.

Za tretman koji se sastoji od seruma čiji sastojci su zlato i ovčija posteljica, Poš Spajs odvaja oko 400 evra na svakih nekoliko dana, piše "24sata.hr".

Inače, ona lice religiozno maže izmetom retke vrste slavuja koji živi isključivo na japanskom otoku Kjušu, a pre se u Japanu koristio za skidanje fleka sa svile. Ovaj "magični izmet" u prahu gejše su koristile za izbeljivanje kože.

Dejvid mora da pazi ako bi za laku noć da poljubi suprugu u obraz, jer njena noćna krema sadrži pčelinji otrov.

Njen najnoviji omiljeni serum je osmislio holivudski dermatolog dr Harold Lanser i osnovni sastojci su, pored čestica zlata, i ovčje posteljice primeraka iz najkvalitetnijih novozelandskih stada. Čudotvorni serum se stavlja na lice, a Poš je svoje lice na ovaj način zatezala već nekoliko puta, jer za razliku od botoksa, ne izaziva paralizu mišića lica.

Pored Poš Spajs, ovaj tretman obožava i dizajnerka Donatela Versaće (57), koja uživa i u solarijumu i plastičnoj hirurgiji.

Da li postoji mera i za trud oko lepote i mladolikog izgleda?
Ili se slažeš sa Poš da se treba maksimalno posvetiti borbi protiv bora?

Pogledajte još