Milunović: Zimske pripreme kao novi početak u Zvezdi

0

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović izjavio je danas da veruje da može da se dokaže na zimskim pripremama kako bi pomogao saigračima tokom prolećnog dela sezone.

„Izvukao sam samo pouke iz jesenjeg dela šampionata i ne obazirem se preterano na ono što je iza mene i Crvene zvezde. Verujem da su mi ove zimske pripreme novi početak i da mogu da se dokažem kako bih već na proleće pomogao svojoj Zvezdi na terenu“, rekao je Milunović na pripremama u Sloveniji.

Zvezda posle jesenjeg dela sezone zaostaje bod za vodećim Partizanom na tabeli Super lige Srbije.

„Sada je u prvom planu samo i jedino titula, do koje se stiže pre svega pobedama na malim utakmicama. Nadam se da ćemo na proleće da pokažemo da smo tu lekciju naučili i da neće biti kikseva kao što su Donji Srem, Čukarički ili Javor“, kazao je Milunović.

On je naveo da je Zvezdi nedostajalo da kompletna prođe celu fazu priprema.

„Napokon ćemo proći pripreme svi zajedno, sa istim trenerom. To nam je često nedostajalo u prošlosti. Verujem da će se taj kvalitet videti i na proleće, odnosno da će dati rezultate u maju“,
rekao je mladi repreentativac Srbije.

Fudbaleri Zvezde ostaće u Portorožu do 28. januara, kada će se vratiti u Beograd na tri dana, a potom će ponovo otići u Sloveniju.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.