Promocija novog video spota i Koncert Vasil Hadžimanov Band-a sa gostima

0

Vasil Hadžimanov Band vas poziva na promociju novog video spota za pesmu „Treme“ sa poslednjeg albuma “Can You Dig It?“, 18. septembra u 21:00, u Klub Dvorištance.

Isto veče, Vasil Hadžimanov Band će održati i koncert sa specijlnim gostima, atraktivnim bendom Gipsy Groove, koji kombinuje balkanske melodije sa rege i funk ritmovima i koji je trenutno na svojoj prvoj turneji po Srbiji.

Prezadovoljni saradnjom i reakcijom publike na duhovit, maštovit i potpuno drugačiji video spot „Country & Western“ (226.000 pregleda), VHBand se upustio u još jednu avanturu sa istom dobitničkom ekipom, koju čine Marta Mandić (reditelj), Nenad Mišković (direktor fotografije), Dejan Mandić (set dizajn/storyboard), Nataša Hadžimanov (izvršni producent), Ana Uzelac i Predrag Stijelja (video efekti) i Željko Veljković (dizajn zvuka).
Video spot, kao i sama kompozicija inspirisani su muzikom i ljudima koji dolaze iz grada New Orleans, poznate kolevke jazz muzike.

Specijalni gosti u ovoj numeri, kao i u video spotu su MC Wikluh Sky, koji se, između ostalog, potpisuje i kao tekstopisac na ovoj kompoziciji, i frontmen grupe Irie FM, Vukašin Marković.

Klub Dvorištance
Braće Krsmanovića 14

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.