Ova baka u 86 godini naplaćuje seks 300 evra, a evo ko joj plaća

0

Da za najstariji zanat na svetu nikad nije kasno dokazuje, dokazuje verovatno najstarija prodavačica ljubavi na svetu. Zbog njenog poziva porodica ne razgovara sa njom ali se zato 20-godišnji mladići bore za nju.

Šila Vogel-Kupe je duboko zagazila u devetu deceniju prostituka koja nedeljno ima desetak klijenata, a ma kako to šokantno bilo, neki od njih imaju svega dvadesetak godina. Ova baka je vrlo verovatno najstarija prodavačica ljubavi na svetu.
pročitaj još

– Ja mnogo volim seks. Volim da se družim s muškarcima, a dolaze mi i veoma mladi momci. Sastajemo se u hotelu. Za sat seksa plate oko 300 evra. Imam stalne mušterije, dragi su, donose mi poklone – otvorena i iskrena je ova Britanka koja je čak novinaru TLC-a ponudila da mu pokaže i kućni porno video koji je snimala s klijentima.

Šila se bavi prostitucijom zadnjih nekoliko godina, a najstarijim zanatom na svetu počela je da se bavi jer je bila usamljena. Ipak Šila se ne smatra prostitutkom, prenosi 24sata.hr

Hm, da li je to prostitucija? Vi možda tako mislitte ali ja ne. Ne smatram se prostitutkom. Većina mojih klijenata kaže da žele biti voljeni – kaže Šila i dodaje kako se dobro brine o sebi. Zadovoljna je svojim izgledom i redovno posećuje lekare

Foto: Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.