Za ponedeljak, 1. mart 2010.

0

BEOGRAD, 1. marta 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno najavljenim poskupljenjima u Srbiji, slučaju Šarić i poplavama u Zaječaru.

BEOGRAD, 1. marta 2010. (Beta) – Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno najavljenim poskupljenjima u Srbiji, slučaju Šarić i poplavama u Zaječaru.

ALO – „Skupština troši miliona na školovanje sekretarica!“, piše list i navodi da je za obrazovanje skupštinskih činovnika potrošeno 4,2 miliona dinara za dve godine.

BLIC – Povodom slučaja Šarić: „Država na oprezu zbog plaćenih ubica iz Crne Gore“. O drami porodice srpskog konzula u Čileu posle zemljotresa u tekstu „Jedva sam spasao sina“. O grobu četničkog komandanta u Drugom svetskom ratu Draže Mihailovića pod naslovom „Na Adi počinje iskopavanje Dražinog groba“.

VEČERNJE NOVOSTI – O najavljenim poskupljenjima u Srbiji u tekstu „Mart udara cenama“, a o problemima sa kojima se suočavaju kupci stanova list piše pod naslovom „Prevaranti na kvadrat“.

DANAS – List o najavljenim poskupljenjima u Srbiji piše pod naslovom „Računi veći i do 1.000 dinara“. O poplavama u Srbiji „Hitna novčana pomoć poplavljenim područjima“. O hapšenju člana ratnog predsedništva BiH Ejupa Ganića u Velikoj Britaniji „Beograd čeka odgovor Londona“.

KURIR – Pod naslovom „Bolje tajkuni nego ministri“, list piše o biznis transakcijama nekadašnjih najviših državnih činovinika.

POLITIKA – O Kosovu u tekstu „Više od Ahtisarija, manje od podele“. O poplavama u Zaječaru pod naslovom „Timočani u moru nevolja“. O prodaji Jata u tekstu „Jat ‘prodat’ i pre tendera“.

PREŠ – O imovini bivšeg premijera Srbije Zorana Živkovića u tekstu „Živković uhvaćen u laži“. Šef Interpola u Srbiji Milan Oparnica: „Darka Šarića juri 15 država“. O ekonomskoj situaciji u Srbiji Slobodan Vučićević iz Asocijacije menadžera: „Jelašić ne može sam da brani dinar“. Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić pita premijera: „Cvetkoviću, što zaboravi na svoje Zaječarce!“

PRIVREDNI PREGLED – „Poskupljenje struje vuče cene nagore“, o efektima poskupljenja električne energije. O vrednosti domaće valute „Stabilan kurs traže i uvoznici i izvoznici“. U tekstu „Grčka kriza ne utiče na Srbiju“, list piše o tome kako stručnjaci procenjuju efekte ekonomskog stanja u Grčkoj.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.