Ivana Trišić je nova Miss Srbije!

Titulu prve pratilje ponela je Maja Marčić, dok je za drugu pratilju izabrana Nina Jovanović.

U velikom finalu izbora za Miss Srbije za 2017. godinu učestvovala je 21 devojka. Izbor je potom sužen na deset, a zatim na šest najlepših. da bi se potom došlo do najuzbudljivijeg dela - proglašenja najlepše devojke u Srbiji!

Miss Beograda Ivana Trišić studentkinja je završne godine Prvnog fakulteta u Beogradu. Želi da postane advokat u oblasti međunarodnog prava i na taj način ispuni zavet koji je dala svojoj majci. Uzor joj je Irina Šajk, poznata ruska manekenka koja se bavi i humanitarnim radom. Divi se Moniki Beluči zbog njene ženstvenosti i klasične lepote. Ivanin moto je: "Čini dobro drugima i to će ti se sigurno vratiti."

Maja Marčić

Miss Vojvodine Maja Marčić završava studije dizajna enterijera u Beogradu. Želja joj je da dizajnira nameštaj. Bavi se modelingom već šest godina, a pojavljivala se u spotovima srpskih pop zvezda. Svetski model Nataša Vojnović joj je prijateljica, ali i uzor u poslu.

Nina Jovanović

Nina Jovanović – balerina iz Požarevca. Pohađa srednju ekonomsku školu – smer turistički tehničar. Od detinjstva se bavi baletom, a svoj umetnički izražaj nastaviće u svetu modernog baleta. Modeling je njena velika ljubav. Ninini uzori su profesorka baleta Maja Skenderović Bonićali i čuvena slikarka Milena Pavlović Barili, koja je dokazala da se iz jednog malog mesta može dostići vrh sveta. Njen moto je: "Iskoristi svaku priliku koju ti život pruža."

Čitaoci portala nadlanu.com i žiri sastavljen od novinara, urednika i fotografa Color Press Grupe izabrao je Maju Marčić za zaštitno lice kompanije.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zoran Mirčetić

Pogledajte još