ČAROBAN SVET KOLEKCIJE ERDEM x H&M STIGAO U SRBIJU

Emina Jahović sa predstavnicima kompanije H&M

Cvetni motivi dizajnera Erdema osvojili su srca dizajnerskog tima H&M-a, ali i brojnih zvanica koje su sinoć prisustvovale predstavljanju jedinstvene kolekcije ERDEM x H&M.

Emina Jahović

Na događaju održanom u Muzeju grada Beograda koji je, za ovu priliku, oplemenjen bajkovitom scenografijom, okupio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili Emina Jahović, Marko Janketić, Nikolina Pišek, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ašok Murti, Aleksandra Gudelj, Nemanja Velikić, Zoran Baranac, Ilda Šaulić u pratnji Dušana Lazića, Lepa Brena, Milica Todorović, Sara Jovanović, Saša Vidić, Ana Kokić, Boki Perić, Maja Nikolić, Minja Miletić, Beba Dragić, Borka Tomović, Bojana Ordinačev, Jelena Gavrilović i mnogi drugi.

Emina Jahović i Danilo Drobnjak, direktor komunikacija i marketinga kompanije H&M za Austriju, Adriatic regiju, Zapadni Balkan i Gruziju

Oni su uživali u kupovini i raskošnom ambijentu, okruženi specijalnim komadima iz kolekcije prepune cvetnih printova koji odražavaju jednu od Erdemovih najvećih strasti.

Emina Jahović

- Poznajem rad čuvenog dizajnera Erdema i bila sam oduševljena saznanjem da priprema kolekciju za H&M. Veliko mi je zadovoljstvo što večeras imam priliku da predstavim ovako inspirativne kreacije koje odišu zaista posebnim šarmom. Kreacije su romantične, a ujedno i moćne. Vidi se da je puno pažnje posvećeno kvalitetu materijala, detaljima i specifičnom kroju. Haljina koju večeras nosim ujedno je i moj omiljeni komad iz ERDEM x H&M kolekcije - izjavila je Emina.

Marko Janketić

- Nisam sklon eksperimentisanju kada je garderoba u pitanju, ali u kolekciju ERDEM x H&M sam se zaljubio na prvi pogled i, moram priznati, veoma sam uzbuđen što sam večeras ovde. Toliko je predivnih komada u muškoj kolekciji, koja je ujedno i prva koju je Erdem ikada uradio, da sam se teško odlučio šta ću večeras nositi. Na kraju sam odabrao klasično sivo odelo, jer ono nikada ne izlazi iz mode - izjavila je mlada glumačka zvezda Marko Janketić.

ERDEM x H&M

Kolekcija ERDEM x H&M biće u prodaji od 2. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, kao i u odabranim prodavnicama širom sveta.

ERDEM x H&M

Foto: Promo

Pogledajte još