KRUNA KARIJERE: Koncert "Mojih prvih 50" - Neda Ukraden u Lisinskom!

Neda Ukraden i njena brojna muzičko-producentska ekipa, pripremaju se za nastup pod nazivom "Mojih prvih 50", kojim će 19. marta u zagrebačkom muzičkom hramu "Vatroslav Lisinski", proslaviti pet decenija karijere.

Sam koncert i proslava, sudeći prema najavama, biće nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu, očekuje nas retko viđen audio-vizualni doživljaj.

Uz poznate muzičke goste, obožavaoce regionalne zvezde očekuje vrhunska produkcija, brojne plesačice, sjajni kostimi i naravno jedna i jedina Neda Ukraden.

- Koncert će biti kruna mojih pedeset godina karijere! Za Zagreb sam posebno vezana, jer to je grad u kojem sam snimila najveće hitove, ostvarila saradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Ekipa se vredno sprema, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom!

Koncert kao svojevrsni putopis kroz vreme, održaće se 19. marta 2018. u dvorani Vatroslava Lisinskog.

Muzička priča Nede Ukraden počela je davne 1967. godine, kada je snimila prvu pesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u istoriji. Njenu biografiju, kao i sve relevantne nagrade, od onih za pevačicu, hit ili album godine, ili do činjenice kako je evergreen "Zora je", preveden na trinaest svetskih jezika, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Foto: Andreja Damnjanović

Pogledajte još