Rammstein i Sade u novembru u Zagrebu!

U novembru Zagreb će postati poprište pravih svetskih zvezda, piše "tportal.hr", kada će nastupiti u zagrebačkoj Areni nastupiti Sade i Rammstein.

Nakon prošlogodišnjih koncerata u Beogradu i Zagrebu, koji su oduševili sve fanove, od Rammsteina se ove godine u hrvatskoj prestonici očekuje nešto još veće, vatrenije i spektakularnije.

Najpopularniji nemački bend RAMMSTEIN, za čije su nastupe fanovi osmislili i moto "Other bands play. Rammstein burns", kako piše "tportal.hr, još jednom će zapaliti zagrebačku Arenu 8. novembra. Nova turneja, novi šou, nova produkcija – sve je to najavljeno za novu turneju "Made in Germany 1995-2011".

KARTE ZA RAMMSTEIN USKORO ĆETE MOĆI DA KUPITE I NA NADLANU.COM!

Nakon metalaca, u Zagreb stiže i SADE, koja će svojim vokalom srca mnogih zagrejati 22. novembra. Turneja koja je krenula po Americi i ovacije koje dobija gde god se pojavi, jasno pokazuju da Zagreb, a i sve koji u njega dođu zbog Sade, čeka jedan on lepših koncerata.

Prošlog meseca Sade je objavila album "The Ultimate Collection" na kome se nalaze njeni hitovi, kao i tri nove pesme. Na albumu koji je već dvostruko platinasti, nalazi se 29 klasičnih kompozicija uključujući i remiks "The Moon and The Sky" koji potpisuje popularni Jay-Z.

KARTE ZA SADE USKORO ĆETE MOČI DA KUPITE I NADLANU.COM!

Pogledajte još