Vlada već gledao stanove

0

Maneken Vlada Vuksanović je rešio da dobro uloži u svoju budućnost, pa je je pre završnice rijalitija razgledao stanove u Beogradu, što potvrđuje navode takmičara da je bio ubeđen da će osvojiti 50.000 evra.

Press tvrdi da je došao u posed fotografija na kojima se vidi kako maneken razgleda stanove u naselju Belvil jer je već tada planirao da deo nagrade od 50.000 evra uloži u nekretnine.

Vladu su neki takmičari optužili da je lobirao za svoju pobedu, ali to je legitimno pravo svakog učesnika. On je pametno odigrao – nikome se nije zamerio tokom snimanja, a po povratku u Srbiju potrudio se da ostvari jaka prijateljstva sa nekim takmičarima na koje je mogao da računa u finalu – otkriva izvor blizak manekenu i objašnjava kako je Vlada uspeo da sakupi dovoljan broj glasova za pobedu.

S obzirom na to da su Milan i Ava odbili da prime novčanu nagradu od njega, Vlada je siguran da će sada imati dovoljno novca da ostvari većinu ciljeva posle „Survajvera”.

Iako je izjavio da će novac uložiti u školovanje, ostaće mu dovoljno i za stan. Dopala su mu se dva stana u Beogradu i uskoro će se odlučiti za jedan – kaže izvor Pressa.

Maneken, koji se trenutno nalazi u Zagrebu, gde je učestvovao na reviji kupaćih kostima, potvrdio je da je razgledao stanove.

Tačno je da sam gledao stanove još pre finala, ali tada zaista nisam bio siguran da ću osvojiti novac. Sačekaću da mi uplate nagradu i tada ću odlučiti koju nekretninu ću kupiti. Očekuju me poslovi u Americi, a kad se vratim, ne bi bilo loše da imam svoj stan u Beogradu – kaže Vlada.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.