Najotkačeniji kozmetički tretmani zvezda

Teri Hačer - zvezda serije "Očajne domaćice" & dobrodržeća dama
Lepotica čiji dobar izgled ne bledi sa godinama izgleda je tajnu svoje dugovečnosti pronašla u crvenom vinu. Navodno, Teri kada želi da se opusti u kadi, uvek sipa bocu crvenog vina i tako leži bar jedan sat.
Teri, da li crveno vino ostavlja fleke i po telu? Kako mirišeš kad izađeš iz kade?

(old_image)

Lindzi Lohan - glumica & pevačica & skandal-majstor
Mlada zvezda LiLo očigledno ne voli svoj beo ten i pegice, već uživa da bude preplanula. Do tamnog tena dolazi u salonima za samopotamnjivanje. Međutim, LiLo to ne čini tek povremeno, već je za dve godine potrošila neverovatnih 40 hiljada dolara za samopotamnjivanje. To znači da na mesečnom nivou, LiLo za "šprckanje bojom" daje više od 1.600 dolara. A kako to znamo? Pa saloni su je "jurili" za novac, jer je tretmane "zaboravila" da plati.
LiLo, zašto ne voliš svoje pegice i riđu kosu?! Pa oni su te proslavili.

(old_image)

Dženifer Lopez - pevačica & glumica & gošća Beograda 20. novembra
Da JLo brine o svakom segmentu svog tela i da za lepotu ne štedi - to nije ništa novo. Ali, da li znaš koji je omiljeni proizvod "Dženi iz bloka"? To je neverovatno skupa krema "La Mer" čije pakovanje od oko 20g košta čak 140 dolara. Možda to ne bi ni bilo "toliko skupo" da JLo kremom "La Mer" maže samo lice, a ne celo telo.
JLo, kakav je osećaj naneti za par minuta oko dve hiljade dolara? Proverićemo da li "La Mer" deluje kada te vidimo u Beogradskoj areni.

(old_image)


Anđelina Džoli - glumica & rediteljka & humanitarka & majka šestoro dece & ljubav Breda Pita

Malo ko se ne divi uvek zategnutom licu Anđeline Džoli. Naravno, dok kritikuje njenu premršavu figuru. Šta to Anđa stavlja na lice da joj je uvek tako bez greške? Navodno, Anđa je pasionirani korisnik tretmana sa lice od kavijara, kao i krema na istoj bazi koje su bogate proteinima i fosfolipidima koji održavaju mladolik i svež izgled kože.
Anđo, možda ponekad i da pojedaš malo maske za lice, hm? Neće da škodi...

(old_image)

Hali Beri - glumica & lepotica koja s godinama sve bolje izgleda
Jedna od najlepših glumica Holivuda - Hali Beri, navodno, u svoju kupku stavlja mlevenu kafu jer veruje da, osim što je dobar piling, kofein daje energiju koži i povećava prokvljenost. Stručnjaci kažu da je to verovatno isto koliko i što će kreme za celulit da ti "magično sklone narandžinu koru".
Hali, da li je moguće da ti nemaš energije?! Takva žena... Ne verujemo.

(old_image)

Viktorija "Poš Spajs" Bekam - pevačica & supruga fudbalera Dejvida Bekama
Ako neko voli da se "licka" onda je to Poš. Ona je uvek sređena, uvek na štiklama sa perfektnim licem i frizurom, čak i kada trči za decom. Od sigurno bezbroj čudnih stvari koje je Poš spremna da uradi za svoju lepotu i mladolikost, svakako najotkačeniji je tretman napravljen od ovčije placente. Takođe, Poš "uživa" i u još jednoj "kozmetičkoj ludoriji" - tretmanu od izmeta japanskog slavuja?!
Poš, a šta kaže Beks kada te vidi sa tim maskama na licu? Mada, možda oni to zajedno...

(old_image)

Šarliz Teron - glumica & najlepša od svih ovih dama & večni Nadlanu.com favorit
U filmu "Snežana i lovac", zla kraljica Ravena koju igra prelepa Šarliz, uživa da se potapa u veliku kadu prepunu mleka. Navodno, Šarliz i privatno uživa da ode u spa centar i za 500 dolara se opušta u kupki od toplog kozjeg mleka. Možda zato ima onako perfektnu kožu.
Šarliz, ako je mleko tvoja tajna, u redu je... Uvek može i luđe.

(old_image)

Demi Mur - glumica & bivša supruga Brusa Vilisa i Eštona Kučera & ljubiteljka plastične hirurgije i vežbanja
Da najotkačenije dolazi na kraju, potvrđuje Demi Mur koja je spremna da dozvoli pijavicama da joj piju krv samo kako bi izvršila detoksikaciju svog tela. Demi i ostali posvećenici "puštanja krvi" tvrde da je ovo najbolji način da se organizam podmladi.
Demi, a da probaš da uzimaš manje lekova (legalnih i nelegalnih)? Ostavi pijavice u srednjem veku kada su se ljudi lečili njima.

Šta si ti spremna/spreman da uradiš za lepotu i mladolik izgled?
Da li sve što i zvezde?
Ili možda čak i više?

Pogledajte još