Najbolji party filmovi svih vremena

Žurka (La Boum) - Sam početak osamdesetih, opuštena Francuska, mlada Sofi Marso, prava luda žurka, prva ljubavna iskustva... Ovo je klasik koji je mnogima promakao. Šteta.

Ošamućeni i zbunjeni (Dazed and Confused) -Početkom devesetih Ričard Linklejter napravio je #loodilonadlanu film svih vremena o srednjoškolcima s kraja sedamdesetih koji su znali šta je dobra žurka uz lake narkotike. Sve same današnje velike zvezde raščupane i naduvane... Sjajno!

Superbad - Hvala ti, Greg Motola što si napravio jedan od najboljih party filmova naše generacije! U ovom filmu nema šta da se ne voli, osim što se McLovin obožava. Pametan, a urnebesno smešan film.

Mamurluk u Vegasu (The Hangover) - Kad žurka prođe, ostanu sećanje... Hej, čekaj! Ne baš... Ostane rupa u sećanju, manjak zuba i jedan tigar?! A mladoženje nigde?! Potpuno #loodilonadlanu od filma. Tode Filipse, ti si car!

Pobuna na vojnoj akademiji (Fast Times at Ridgemont High) - Pazi, kada je žurka, onda mora da se odlepi. A sigurno ćeš odlepiti kada vidiš ulogu koja je lansirala Šona Pena - naduvanog surfera izblajhane kose.

Ven Vajlder (Van Wilder) - Ako želiš da upoznaš pravu party životinju na američkom koledžu, onda treba da kucaš na vrata sobe Vena Vajldera u studentskom domu. Rajan Rejnolds u pravom svom izdanju! Možda je Ven nekad totalni bezveznjak, ali zna kako da se provede... Provod je u bratstvu!

POGLEDAJ: Kultna scena iz filma "Ven Vajlder"

Bachelor Party - Tom Henks - "ozbiljni glumac" se sigurno ne ponosi previše ovim filmom, što ne znači da ovo nije sasvim #loodilonadlanu film. Ovakvu žurku za mladoženju niste videli.

Go! - Ko kaže da Kejti Holms ne može da odlepi? Ovaj film Daga Limana je opasan na toliko mnogo načina. Divlji klinci, lud provod... i propalo dilovanje droge.

Projekat X (Project X) - Svakakve party filmove smo gledali, ali luđa žurka od ove nikada nije uhvaćena okom kamere. Pomalo destruktivna... Ali, na kraju, nekako cool i za ceo život. Ili, barem za dobar YouTube klip?

Party filmovi koje, takođe, ne treba nikako propustiti:

Nastavi da tweetuješ uz #loodilonadlanu jer čak iako se nagradna igra Loodilo Nadlanu bliži kraju, provod se nikada ne zaustavlja. Nagrade čekaju sve koji znaju da se dobro provode. Za najbolji tweet iz ludog noćnog provoda glasaj na Nadlanu.com/loodilo!

Pogledajte još