Frajle na vrhu Olimpa

Jeleni, Neveni, Mariji i Nataši je, ovom prilikom, podršku za klavijaturama pružio Nemanja što, uz konstantno osvežavanje repertoara, pokazuje koliko je pošten odnos Frajli prema publici i koliko se trude da onima koji redovno dolaze, pre svega na klupske nastupe a sad sve više i na prave koncerte, pruže uvek zanimljiv i, bar koliko-toliko, drugačiji ugođaj.

Početak – već po običaju, strani, laganiji, vatra se kasnije raspali kad krenu dobro poznate autorske „Ich Liebe Dich“, „Štiklice“, najnovija „Fina“ a još neke, neobjavljene pesme koje su svirale u Domu sindikata, Frajle su sada sačuvale jer im, kako rekoše, za tri nedelje izlazi toliko dugo očekivani CD „Naš prvi album sa putovanja“ (PGP RTS).

Pošto su na bis po drugi put otpevale „Ich Liebe Dich“ i „Finu“, Frajle su se oprostile sa publikom koja je u završnici koncerta napravila pravu žurku sjativši se ispred bine. Mnogi od posetilaca su bili prijatno iznenađeni ambijentom, uvidevši da renovirani Olimp nije samo bazen već ima i neobičan koncertni prostor, možda najviše nalik nekim morskim, u Boki Kotorskoj.

Pogledajte još