Marija Kilibarda i Irina Radović predvode karaoke nadmetanje u Jelen kampu!

Nakon sportskih avantura koje očekuju novu generaciju ljubitelja originalne zabave, počasne gošće drugog dana Jelen kampa će zajedno sa 30 odabranih kampera pokazati svoje umeće u karaoke nadmetanju Jelen kampa 2012!

"Iz iskustva od prošle godine znam koliko je zabavno na Jelen kampu! Jedva čekam da se družimo i ove godine i da uz Jelen pivo i super muziku ispratimo ovo leto!", najavila je Marija Kilibarda pred dolazak u Jelen kamp.

(old_image)

Iako neće imati lak zadatak, kao kapitenke Jelen kamp karaoke nadmetanja, ove dve dame najavljuju odličan provod u duhu surovo dobre zabave.

Čula sam sve najlepše o Jelen kampu i radujem se što ću biti deo najbolje zabave ovog leta.”, dodala je Irina Radović.

Prvih 10 učesnika za trodnevni Jelen kamp je već odabrano, a među njima nalaze se kandidati iz Beograda, Novog Sada, Subotice i Raške.

Preko 5200 kandidata prijavilo se za učešće u ovogodišnjem Jelen kampu, spremni za jedinstveno iskustvo, druženje, zabavu i nova prijateljstva. Kao i prvu i drugu generaciju Jelen kampera će birati stručni žiri, a preostalih 20 Jelen kampera biće uskoro izabrano. Posetite nas na www.jelenkamp.rs i saznajte sve o ovogodišnjoj surovo dobroj zabavi!

Pogledajte još