Mis Srbije bez krune!

U dopisu koji je kompaniji poslao ovlašćeni advokat Bojićeve decidirano se navodi "da Nikolina Bojić nije više u stanju da iznese sve ono što se u narednom periodu traži od izabrane mis Srbije".

- To znači da je Nikolina Bojić abdicirala, odnosno samovoljno odustala od titule mis Srbije - objasnili su iz „Mis Ju“, piše "Kurir".

Odgovor na to da li je najlepša Srpkinja udata za Franka Dančevića ili ne kompanija ipak nije dobila u dopisu advokata Bojićeve.

- Naša advokatska kancelarija će ceo slučaj procesuirati, u skladu sa obostranim interesom, uz maksimalno uvažavanje međusobno ugovorenih prava i obaveza koje proističu iz licencnog odnosa sa organizacijom Mis vorld. Od ovog trenutka započinjemo razgovore s prvom pratiljom Aleksandrom Doknić, koja bi po pravilu trebalo da nasledi krunu, drugom pratiljom Anom Vrcelj i ostalim devojkama iz grupe „top 10“ - poručuju organizatori izbora za "Kurir"

Svesni, kako kažu, da u ovoj situaciji nije lako preuzeti teret krune, „Mis Ju“ će detaljno razgovarati s kandidatkinjama i njihovim roditeljima o spremnosti preuzimanja svih obaveza i odgovornosti koje ova titula podrazumeva.

- Ceremoniju i svečano proglašenje nove mis Srbije obavićemo u nedelju 21.10. u direktnom prenosu na TV Pink - kažu u „Mis Ju“.

Nikolini Bojić pretila je diskvalifikacija zbog braka s kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

Moguca nova misica Aleksandra Doknić
(old_image)

Pogledajte još