Brit Floyd oduševili u Sava centru

0

Brit Floyd, liverpulski Pink Floyd tribjut bend, održao je u petak, u krcatom Sava centru, blistav koncert koji je trajao tri sata, uključujući i 20-minutnu pauzu.

Koncert je organizovan u sklopu njihove druge svetske turneje „A foot in the door“, nastup u Sava centru je bio u prvi u nizu, kada je Balkan u pitanju.

Brit Floyd su poznati po svom savršenstvu izvođenja pesama, jedinstvenoj „flojdovskoj“ animaciji, umetničkom spoju zvuka i svetla, pa su, s razlogom, postali naširoko priznati kao najveći Pink Floyd tribute show na svetu, a to su, definitivno, i dokazali u Beogradu.

Koncert su počeli klasikom ''Shine On You Crazy Diamond'', ređale su se, zatim, ''Learning to Fly'', ''Money'', ''Another Brick in the Wall'', zatim ''Echoes'', ''Wish You Were Here'', ''Hey You'', ''Comfortably Numb''…

Brit Floyd su dali potpuni omaž legendama, i učinili da njihova muzika dođe do onih generacija koje nisu imale prilike da uživo čuju Davida Gilmoura, Rogera Watersa, Nicka Masona, Richarda Wrighta i Syda Barretta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.