Veb senzacija: Fotografija "ćerkine smrti u provaliji" majci skoro izazvala srčani udar

Majka mlade avanturstkinje Samante Buš (22) - Rebeka Buš iz Ilinoisa je ionako bila veoma nervozna zbog ćerkinog putovanja u Grand kanjon u Koloradu. Međutim, nije mogla ni da zamisli koliko straha je zapravo čeka zbog njenog (malo preteranog?) smisla za humor.

Dok se ćerka ludo smejala štosu, zabrinutoj majci samo što srce nije stalo kada je videla fotografiju Samantinog prestravljenog lica dok se jedva drži za stenu nad ambisom dubokim više od kilometar i po.

U ovoj neslanoj šali učestvovao je i Samanti dečko koji je i autor fotografije. Inače, ova fotografija nije bila samo za oči Samantine majke, već i za sve fanove Reddita gde su je njih dvoje potom i okačili. Fotografija koju ćemo, eto, nazvati "Samanta u čeljustima smrti" je postala prava veb senzacija.

Samanta i njen dečko "padaju u provaliju": Još jedna štos-fotografija sa Reddita

(old_image)

Postavlja se pitanje zašto bi ijedna ćerka priredila svojoj majci stres koji joj je, kako kaže, skoro izazvao srčani udar?!

Kako Samanta Buš priča za "ABC News", majka, s kojom se viđa svaki dan jer i rade zajedno, pet dana pre puta ju je gnjavila kako treba da pazi da ne padne s litice.

- Kada smo se šetali, našla sam dobro mesto gde bih mogla da stanem na ivicu. Moj dečko je našao pravi ugao i napravio odličnu fotku - objašnjava Samanta kako je nastala ova, sada već čuvena, štos-fotografija.

Majka Rebeka se nije naljutila na svoju ćerku, već je samo osetila olakšanje kada je saznala da je sve samo neslana šala. Samanta kaže da ovo nije kraj njenim štosovima...

Međutim, Samantino "igranje po živcima" svoje majke se nije tu završilo. Nakon što joj je poslala ovu fotografiju, na nedelju dana je isključila GPS lokator na mobilnom telefonu kako previše brižna majka zaista ne bi imala predstavu šta se s njom dešava. A sve sa ciljem da majku, koja ima potrebu da svakog trenutka zna gde joj je ćerka, nauči da to nije normalno i da ne treba da je kontroliše, jer je već odrasla.

Preterana šala ili reakcija na napornu majku?

Ipak nasmejane: Samanta (desno) sa majkom Rebekom (levo)

(old_image)
Pogledajte još