Nova fotografija: Da li je Ešton Kučer kalibar za ulogu Stiva Džobsa?

Još od prvog momenta kada se u javnosti pojavila informacija da će Ešton Kučer igrati legendardnog mastermajnda "Applea" - Stiva Džobsa, mnogi su bili skeptični da li ovaj zgodni mladi glumac ima to što je potrebno za ovakvu ulogu.

Međutim, jedan deo javnosti - Džobsovih fanova, na ovu fotografiju je reagovao dosta negativno zaključivši da je ovde Kučer prvenstveno Kučer i da će film "Džobs" (Jobs) biti prilagođen fanovima "Dva i po muškaraca", a ne ljubiteljima tehnologije ili marketinga.

Kada se pojavila prva paparaco fotografija Nadlanu.com je, takođe, bio sumnjičav, ali uz veru da je Ešton mnogo više od "zamene Čarlija Šina" u sitkomu "Dva i po muškarca". I posle ove zvanične fotografije i dalje verujemo da je Ešton mnogo više od otkačenog frajera iz serijala "Punk'd".

Tako je film "Džobs" Džošue Majkla Sterna, po scenariju Meta Vajtlija, opet dobio kritiku, iako još uvek nije ni prikazan. Dok, s druge strane, biografski film o Džobsu koji priprema Aron Sorkin (Društvena mreža) unapred je zainteresovao publiku i fanove osnivača "Applea".

Film "Džobs" biće premijerno prikazan na festivalu "Sandens" u januaru sledeće godine. Nadajmo se da će Ešton iznenaditi sve...

Pogledajte još