VEČERAS: "MT:S Noć reklamoždera" No.13

Cifre kažu ovako: 289 reklama, 50 zemalja, više od pet sati programa, iliti - uobičajen "EPP maraton" sa najboljim ovogodišnjim sadržajem iz čuvene reklamoteke Žan Mari Bursikoa, plus propratni sadržaji koji, iz godine u godinu, ovaj spektakl obogaćuju. Ulaznice koštaju 700 dinara, mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra, Doma omladine, Doma sindikata, info pultu TC "Ušče", kao i preko Eventima i Ticketlinea.

Ni ovoga puta, naravno, neće izostati izbor za najbolju domaću reklamu, a u konkurenciji je sledećih 10:

SBB - "Prosto k'o pasulj"
MTS - "Novak i prijatelji"
DIS - "Kupuj domaće u domaćoj trgovini"
GRAND KAFA - "Šoljice"
IDEA - "Kad imaš ideu imaš sve"
SPORTINGBET.RS - "Neodoljiva ponuda"
KNJAZ MILOŠ - "Voda koju voliš"
SCHWEPPES - "Boss"
B92 - "Siti i vitki"
IMLEK: "Moja kravica uz mene svaki dan"

Prošlogodipnji pobednik je reklama "Državna lutrija Srbije - Sastanak sa srećom".

Direktor "Trident media" grupe, u okviru koje je portal Nadlanu.com, Uroš Ignjačević (na slici prvi sleva), istakao je da mu je čast što ponovo promoviše glasanje putem našeg portala i Radija 3.

Centralna tema ove godine je "Midnight Madness". U pitanju je svetska košarkaška atrakcija koja dolazi u Srbiju. U pitanju je miks košarke, uličnog basketa, muzike i, kako kažu, jedinstvena prilika za košarkaše da se pokažu i na terenu i van njega, uživajući u sjajnoj atmosferi i izazovu nadmetanja. "MM" program je nastao 1999, kako bi pripomogao suzbijanju kriminala u Zapadnom Londonu, sada povezuje preko 5.000 igrača koji se takmiče na turnirima a postoji i regionalna kancelarija u Beogradu, u hali "Pionir". Promoteri MM šoua su do sada bili najbolji svetski košarkaši Majkl Džordan, Skoti Pipen, Lebron Džejms, Kobe Brajant, kao i MTV zvezde Kris Braun i Basta Rajms.

Na početku večeri biće uručeno nekoliko prestižnih priznanja od kojih je najznačajnije "Brend Srbija", nagrada za promociju naše zemlje u svetu koju će, i ove godine, uručiti generalni pokrovitelj, kompanija MT:S. "Grand Slam" nagrada za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga, pripašće gospodinu Srđanu Šaperu.

Organizatori su, uz osmeh, dodali da se trinaesta "MT:S Noć reklamoždera" dešava "posle smaka sveta", odnosno, u danu kada počinje nešto novo.

Pogledajte još