Rakočević i Vukoičić: Idemo na pobedu protiv Galatasaraja!

"Idemo na pobedu...Moramo da dobijamo kod kuće, tako da ćemo probati da pobedimo i Galatasaraj. O njima možemo danima da pričamo...Velika obećanja za rezultat neću da dajem, ali tvrdim i ubeđen sam da će svi dati maksimum", rekao je Vukoičić novinarima u Beogradu.

Zvezda sutra od 19.30 dočekuje Galatasaraj u drugom kolu druge faze takmičenja u Evrokupu. Crveno-beli su pobedili Ulm u prvoj utakmici, dok je turski tim poražen kod kuće od Uniksa.

"Uniks i Galatasaraj su, uz Pamesu, možda najzvučnija imena u Evrokupu po kvalitetu i ambicijama. Na nesreću, oba ta kluba su nam došla u grupu i sada smo u situaciji da moramo da izbacimo jedan od ta dva ako hoćemo da se plasiramo u četvrtfinale", rekao je Vukoičić.

Trener Zvezde je rekao da Galatasaraj igra dobru odbranu, a da u napadu ima "dosta jednostavnu" igru i "mnogo dobrih igrača".

"Jedino uz maksimalno timsko i individualno angažovanje možemo da im parirarmo, pre svega u odbrani. Treba da ih svedemo na razumnu i podnošljivu meru, a onda kroz kontranapade da dođemo do lakih poena", rekao je Vukoičić.

Kapiten Igor Rakočević rekao je da je ovo možda ključni trenutak za njegov tim, ali da je ekipa spremna za izazove.

"Igramo jako bitnu utakmicu, i rezultatski i što se tiče forme. Nekako se čini da je ovo ključni trenutak za nas u oba takmičenja. Počev od sutra pa nadalje, čeka nas veoma težak period. Imamo jako dobro raspoloženje, formu i odlične rezultate i ne vidim nijedan razlog zašto ne bismo nastavili da radimo kvalitetno i pobedimo protivnika koji je po imenima definitivno najjači u Evrokupu", rekao je Rakočević.

Trener i kapiten pozvali su gledaoce da navijaju sportski i da ne ubacuju ništa u teren, jer klub može biti kažnjen igranjem budućih mečeva pred praznim tribinama.

Klub je saopštio da će kapije biti otvorene od 17.00, i zamolio je navijače da dođu mnogo ranije da se ne bi stvarale gužve. Najavljena je rigorozna kontrola na ulazima.

Sve karte za utakmicu su rasprodate, a uprava je zamolila navijače bez karata da ne dolaze do Pionira da se ne bi stvarale gužve.

Zvezda je zamolila i svoje pristalice da svi obuku crvenu odeću "da bi se poslala jedinstvena slika u svet".

Beta

Pogledajte još