Skandal u Zvezdi: Džajić fizički napao Čovića!

Kako nezvanično saznaje SPORTAL.RS , Džajić i Čović su već izvesno vreme u lošim odnosima koji su dostigli tačku usijanja na sednici Upravnog odbora održanoj u ponedeljak kada je glavni čovek za finansije u klubu zamerio legendarnom fudbaleru da ne vodi "efikasan sistem" i dobro ga "izribao" pred ostalim članovima Upravnog odbora.

Džajić i Čović su se u sredu sreli na stadionu u kancelariji predsednika i tada je došlo do žestokog sukoba dvojice funkcionera!

Posle nekoliko razmenjenih psovki i uvreda, kako SPORTAL.RS saznaje, umalo je došlo i do pesničenja. Po jednoj verziji Čović je eskivirao Džajićev pokušaj da ga udari, a po drugoj predsednik Zvezde je uspeo da dokači prvog čoveka Košarkaškog kluba crveno-belih.

Pre nego što su ušli u klinč, Čović je Džajiću poručio da je lopov i neradnik, a ovaj mu je uzvratio psovkama. Reakcijom nekolicine prisutnih koji su se zatekli blizu Džajićeve kancelarije sprečen je veći sukob, a Čović i Džajić su odmah potom otišli svako na svoju stranu.

Verbalni sukob dvojice čelnih ljudi Zvezde koji je umalo prerastao u fizički, dogodio se samo nekoliko sati pošto je klub objavio da je prvotimac Milan Jovanović odstranjen sa priprema u Turskoj zbog konzumiranja alkohola.

(SPORTAL.RS)

Pogledajte još