Džajić i Čović zakopali ratne sekire

Članovi Upravnog odbora Crvene zvezde okupili su se na stadionu tog fudbalskog kluba u Beogradu, gde večeras zasedaju prvi put posle sukoba predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića.

Međutim, Džajić i Čović su rešeni da nastave da sarađuju u cilju izvlačenja Crvene zvezde iz krize.

Pitanje je samo po čijem metodu će se raditi, pošto je upravo to bio razlog mimoilaženja dvojice funkcionera. Čovićeva glavna primedba je, podsetimo, bila da se radilo po principu "lako ćemo".

Sednici, koja je nešto posle 18 časova počela na stadionu u Ljutice Bogdana, prisustvuje većina ostalih članova UO, a u službene prostorije su ušli i sportski direktor kluba Zoran Stojadinović, generalni sekretar Miodrag Zečević i njegov zamenik Stefan Pantović, kao i predsednik Sportskog društva Crvene zvezde Petar Škundrić.

Posle sednice bi trebalo bi zvanično da se oglase o tome da li će predsednik Džajić ostati u klubu posle sukoba s Čovićem.

Beogradski mediji preneli su u sredu da je u klupskim prostorijama došlo do fizičkog sukoba prva dva čoveka tog kluba, posle čega je Džajić navodno rekao da odlazi iz Zvezde.

Dan posle, pred novinare su izašli generalni sekretar Zečević i drugi potpredsednik kluba Slaviša Kokeza, koji su demantovali da je bilo fizičkog obračuna.

Džajić se u novembru posle osam godina vratio u klub, kada je prvo predvodio Radnu grupu, a potom su održani izbori, gde je on bio jedini kandidat, na kojima je izabran za predsednika.

(Beta, Alo!)

Pogledajte još