Lazar Marković: Još ne znam u koji klub ću preći!

Tek po okončanju tog puta produžio bi ka "Stamfrod bridžu”, na koji je već zakoračio uoči novogodišnjih praznika, nagovestivši skoru realizaciju transfera vrednog sedam miliona evra.

"Daleko je leto, još ne znam u koji klub ću preći, niti se time opterećujem. Jedino znam kako postoji opcija da igram za Partizan do završetka kvalifikacija za evropske kupove, a tek onda se preselim u novu sredinu" otkriva Lazar Marković.

Pre nego što razmotri da li je bolje da ostane i tokom leta u Partizanu, odmah zaigra za "plavce” iz Londona ili se dokazuje na pozajmici, Lazar Marković će pokušati da usmeri snagu na uspehe kluba čiji dres trenutno nosi.

"Oporavio sam se, počeo da igram kontrolne mečeve i siguran sam da ću do premijere u Borči biti fizički spreman. Raduju me što su Aleksandar Mitrović i Marko Šćepović rekli da bi voleli da im sa krila pomažem u napadu, ali bilo da smo na toj poziciji Ninković, Luka, Eliomar ili ja, siguran sam da će naši špicevi na proleće biti ubedljivi, jer su baš super tandem" – završio je Marković.

Izvor: Sportski žurnal

Pogledajte još