Vukoičić i Vujošević: Presudili promašeni penali

Partizan je tada vodio sa 15 razlike, Zvezda je postigla koš, a onda su košarkaši promašili šest slobodnih bacanja. Crveno-beli su na kraju slavili sa 84:76 u 21. kolu Jadranske lige.

"Jako je teško pobediti Partizan u bilo kom takmičenju. U meč smo ušli sa 2:0 u sezoni, što nam je dalo veru. Pozitivno sam iznenađen igrom Partizana u odbrani i napadu, jer su znali da kazne svaku lošu igru Zvezde...Ključni momenat je bio kada su vodili 46:31, posle čega smo dali koš a oni promašili šest penala", rekao je Vukoičić novinarima.

On je ocenio da je njegov tim "jako loše" odigrao prvo poluvreme.

"Loše smo organizovali napad, imali smo šuteve koji nisu bili pravi...U drugom poluvremenu smo imali više asistencija i više timske igre, pa je krenuo i šut. Utakmicu smo priveli kraju dobrim napadom", rekao je Vukoičić.

Trener Zvezde pohvalio je navijače oba tima na ponašanju.

"Ovo je pravi ambijent za košarku, a ne onaj kakav je bio u Kragujevcu", rekao je Vukoičić.

Vujošević je ocenio da je publika mogla da vidi dobru utakmicu.

"Nismo uspeli da materijalizuejmo znatno bolju igru u prvom poluvremenu i završimo ga sa boljom razlikom. Osnovni razlog tome je šest promašenih slobodnih bacanja u završnici, pa smo tako uspeli da pokvarimo i 14 razlike. Slabije smo počeli drugo poluvreme i tako smo otvorili utakmicu", rekao je Vujošević.

On je ocenio da se njegov tim diže iz utakmice u utakmicu i rekao da će "biti još mečeva".

Vujošević je najavio da će u narednih nekoliko dana održati konferenciju za novinare da bi odgovorio na "pisanje štampe" od završnog turnira Kupa Radivoja Koraća do danas.

Beta

Pogledajte još