Vučinić: Jovetić bi trebalo da pređe u Juventus

"Jovetić i ja često u reprezntaciji igramo zajedno u tandemu i često menjamo pozicije u ekipi. Voleo bih da to možemo da uradimo i u klubu. On je mnogo dobar igrač, ali ne odlučujem ja o tome, već čelnici kluba. Bio bih izuzetno srećan kada bi ga doveli", rekao je Vučinić, a preneli su italijanski mediji.

Torinski klub je tokom prošlog letnjeg prelaznog roka bio najveći favorit za dovođenje Jovetića, koji je tada rekao da je srećan u klubu iz Firence.

Ovaj 29-godišnji crnogorski napadač osvrnuo se i na narednu utakmicu svog kluba protiv Napolija u Seriji A i rekao da taj meč ništa značajno neće odlučiti.

"To ništa neće rešiti, jer borba za titulu će potrajati još dugo i posle toga. Utakmica će biti izuzetno teška, jer smo već neko vreme u drugom delu sezone i svi smo poprilično umorni. Atmosfera na stadionu San Paolo će biti vatrena, ali me ona ne brine toliko. Odregovaćemo na nju, kao i na gostovanju u Glazgovu", rekao je Vučinić.

On je odbacio mogućnost prelaska tokom letnjeg prelaznog roka u Englesku rekavši da je zadovoljan životom u Italiji.

"Ne razmišljam o svojoj budućnosti. Ja sam čovek trenutka i srećan sam u Torinu. Nisam zainteresovan za prelazak u Englesku", zaključio je Vučinić.

Juventus će sutra gostovati u Napoliju u prvoj utakmici 27. Kola Serije A.

Torinski klub trenutno vodi u ligi sa 58 bodova, šest više od Napoljija, dok je Lacio treći sa 47.

Beta

Pogledajte još