U Rimu ubijen paparaco koji je zvezde "hvatao" u nezgodnim situacijama

Paparaco fotograf Danijele Lo Presti koji je brojne holivudske zvezde "uhvatio" u nezgodnim situacijama pronađen je mrtav na ulici u Rimu.

- Moguće je da je žrtva mafije ili nekoga ko nije hteo da njegova fotografija dospe u javnost - rekao je izvor blizak istrazi za "The Daily Mail".

Kako piše "The Daily Mail", pronađen je u petak ležeći licem prema tlu s metkom u glavi, što razvija sumnju da je žrtva egzekucije u mafijaškom stilu. Fotograf star 42 godine pronađen je u delu Rima koji se zove Testaćio gde je redovno džogirao. Njegovo telo je pronašao prijatelj s kojim je trebalo da se nađe.

Među zvezdama koje je fotografisao su Rijana, Bijonse i Skarlet Johanson, ali i dizajneri Stefano Dolče i Domeniko Gabana. Međutim, najviše je prašine podigao kada je uslikao Breda Pita na Malti s asistentkinjom, što je navodno razbesnelo Anđelinu Džoli.

- Ne isključujemo moguću povezanost njegovog posla i smrti, pa temeljno pregledamo sve njegove nedavne zadatke, kao i mobilni telefon i kompjuter - rekao je portparol policije.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još