Džajić: Nećemo da lomimo preko kolena

"Nećemo ništa da lomimo preko kolena. Za dve nedelje ćemo videti, kad bude reprezentativna pauza. Odluke moraju da budu na nivou renomea kluba kakav je Crvena zvezda", rekao je Džajić novinarima u Beogradu.

Upravni odbor zasedao je danas tri i po sata o raznim pitanjima. Javnost je pretpostavljala da će na "tapetu" biti i status trenera Aleksandra Jankovića zbog nerešenog rezultata u nedeljnom meču sa Radom, kojim su se "crveno-beli" praktično oprostili od titule.

"Diskutovalo se o Jankoviću i UO je izrazio nezadovoljstvo neuspehom u utakmici protiv Rada. Kako se igralo, ali i zbog toga što nije ostvaren rezultat koji smo očekivali. Klub je uradio sve da obezbedi kvalitetne pripreme, a mi u prve dve utakmice nismo bili na nivou koji smo očekivali", rekao je Džajić novinarima.

Predsednik crveno-belih istakao je da su apsolutno svi članovi UO bili nezadovoljni igrom i rezultatom. Zvezda je u prvom kolu posle preokreta pobedila Javor sa 2:1, a u nedelju je odigrala 1:1 sa Radom, iako je rival više od 50 minuta imao 10 igrača.

"Treneru i igračima ćemo sutra preneti to što smo diskutovali na sednici. Ove dve nedelje je dovoljno vremena da se o svemu ovome porazmisli, ali ovo ne znači da ćemo posle tog perioda nešto uraditi", rekao je Džajić.

"U prva dva kola se ponovila igra iz jesenjeg dela sezone, koja je bila apatična, spora i neinventivna", dodao je predsednik Zvezde.

Beta

Pogledajte još