Ova lepotica i budući model je ćerka glumačkih zvezda...

Super-zgodna lepotica koja, poput njenih vršnjakinja, uživa u fotografisanju za društvene mreže, posebno Instagram, zove se Ajrland Boldvin (17) i ćerka je Oskarovke Kim Bejsindžer i njenog bivšeg supruga - popularnog glumca Aleka Boldvina.

Poput svoje mame koja je zvezdanu karijeru počela upravo u svetu mode, i senzualna-na-mamu/šarmantna-na-tatu Ajrland potpisala je ugovor za modnu agenciju "IMG Models", koja predstavlja poznate manekenke Kejt Mos, Karli Klos i Mirande Ker.

Ova sedamnaestogodišnjakinja izvajanog tela uživa u jednoj vrsti surfinga (bodyboarding), ali i u društvenim mrežama gde često postavlja svoje fotografije na kojima je potpuno stilizovanka poput prave modne ikone.

Ajrland Boldvin: plavuša, zgodna, surfuje - prava devojka iz Los Anđelesa

(old_image)

Spremna da osvoji svet, Ajrland je nedavno na Instagram postavila svoju fotografiju u malom šorcu i sportskom topu sa komentarom:

- Imam još mnogo toga da uradim, ali težak rad se isplatio. Jedem zdravo i treniram puno!

(old_image)

I trud joj se zaista isplatio. Izgleda savršeno, ali ju je i genetika poslužila, pa je "pokupila" mamine jagodice i senzualne usne, a tatin šarm i zavodljivi pogled na koji dame i danas padaju.

(old_image)

Pogledajte još