Izmišljeni intervju sa Ivanom Bosiljčićem

Metar devedesetpet visok, ramena 87, oči 91 cm. Izgleda zaista impozantno, kao da je neko okrenuo Keopsovu piramidu naopako i pustio je da se šeta gradom.

- Moje poštovanje Ivane. Gde ćemo sesti?
- Pozdrav Nemanja. Možemo ovamo, već sam bacio OKO na onaj sto.

- Odlično, hajmo.
- Samo, sedi mi sa strane molim te, tako te bolje vidim.

- Naravno. Znam za to, priča se po redakcijama, još nas upozoravaju da ti prilazimo samo sa strane otkad si imao onaj čeoni sudar sa nosom Isidore Bjelice u pozorištu na Terazijama. Nego, kako podnosiš slavu, sve su OČI uprte u tebe.
- Za sada je odlično, pravo da ti kažem.. Stižem sve, dosta radim, čitam i po dva scenarija u isto vreme, tako sam u mogućnosti.

- Da, da, video sam sliku u Gloriji. Redak dar, zaista. A reci mi, kako reaguješ na zle jezike koji se sprdaju sa tvojim, da kažemo, specifičnim OKOlnostima?
- Ma to su ljudi uskih pogleda na svet. Ja imam tu širinu pogleda, gde oni skokom ja sam vec bio okom.

- Pametno. A reci mi, nešto od novih filmova, predstava?
- Snimam sada sa Stenlijem Kjubrikom nastavak njegovog kultnog filma "Širom razmaknutih očiju", a radim i na autobiografskoj predstavi "Veza na daljinu" u režiji kOKAna Mladenovića, glavna uloga je pripala mojim očima.

- A da li planiraš da nastaviš saradnju sa šouom "Ja imam talenat"?
- Naravno. Oduševljeni su mojim radom. Kažu da imam OKO za talenat. Većina drugih javnih ličnosti ne bi prepoznalo pravi talenat ni da ih isti pogodi među OČI.

- Reci mi, i mene i čitaoce zanima da li si se stvarno rasplakao kad si gledao one harmonikaše?
- Izistinski stvarno. Kad se samo setim kako su mi suze tekle niz zulufe. Ima zajedljivaca koji kažu da sam se folirao, ali ja sam spOKOjan, meni je savest čista.

- Takođe bitna stvar, da li si i koliko si aktivan na društvenim mrežama?
- Više na Twitteru, na fejsbuku sam bio aktivan neko vreme ali sam ugasio profil jer ne ispunjavaju moja očekivanja. Hteo sam da stavim svoje oči na cover photo ali navodno nisu mogle da stanu.
(OKA TVOJA DVA.... ) Izvini, telefon mi zvoni. Halo? Ćao OKO moje lepo. Evo intervju neki dajem. Mhm. Sa Nemanjom. Sad, sad baš da dođem? Važi. Koji keks da kupim? sOKO Štark. Važi ljubavi.
Izvini, moram da idem, zove me žena da OKOpavam baštu. Bilo je zadovoljstvo pričati sa tobom.

- Takođe Ivane, sve najbolje, nastavićemo drugom prilikom.
- Ma da, ima dana više no centimetara između zenica mojih. Eto, imaš eksluzivnu rečenicu iz moje nove predstave. Ćao.
- Ćao.

Tekst: Čarobnjak iz voza

Pogledajte još