Komšije u šoku: Ubicu iz Velike Ivanče razljutio sinovljev izbor devojke

On je u selu saznao da se Branko zabavlja s devojkom mlađom deset godina i da veza traje duže od dva meseca. Raspitivao se i saznao je da devojka "nije na dobrom glasu, kao i da često menja momke“. Prema rečima Milovana Kostadinovića, prvog komšije porodice Bogdanović, Ljubišu je to razljutilo i danima ga je mučilo.

- Hteo je unučiće. Branko je imao devojke, ali ocu nije valjala nijedna, i stalno ga je terao da se ženi. Branko je bio stidljiv i ćutljiv momak. Nije valjda zbog toga Ljubiša uzeo pištolj - kaže Bogdanovićev pašenog Malibor Stojanović.

Radoslav Stekić, sin Danice Stekić (78), juče je tražio grobno mesto za majku. Dragani Stekić (51), supruzi njegovog brata Radoja, šefica je tog dana dala slobodan dan. Radoje je nekoliko minuta ranije izašao iz kuće i krenuo ka autobuskoj stanici u selu, a zatim ka mladenovačkoj "Keramici“. Vratio se kada ga je pozvao sin.

Gordana i Dragana, ćerke ubijenih Velimira i Olge Mijailović, oplakuju roditelje.

- Ne želimo da njihova tela voze u crkvu, hoćemo da prenoće ovde, kako valja po običajima. Oni su pravili ovu kuću, mučili se, želeli su da budu izneti odavde. Nekako je najteže to što je ubio bebu. David je bio jedino dete u kraju, i svi smo ga voleli - pričaju Dragana i Gordana.

Izvor: Tamara Marković Subota, Marija Nikolić za "Blic"

Pogledajte još