Napravite virtuelno jaje i e-čestitku za Uskrs (VIDEO)

Pustite mašti na volju i, ako već šaljete virtuelne čestitke, šaljite ih na jedinstven, kreativan i zanimljiv način. Iznenadićete se koliko zabavan i zanimljiv proces bojenja virtuelnog jajeta može da bude, piše "Mondo".

Besplatna i za korišćenje jednostavna Easter Egg Maker aplikacija omogućava da uskršnje jaje obojite baš onako kako ste oduvek želeli, a da pritom možete uvek da se vratite korak unazad i popravite šaru, ako ste pogrešili.

Easter Egg Maker je idealna aplikacija i za decu, koja će uživati crtajući i bojeći uskršnja jaja. Dečije kreacije kasnije možete odštampati ili ih poslati njihovim prijateljima, u okviru MMS poruke ili preko nekog od servisa za četovanje.

Uskršnja aplikacija omogućava da oslikana jaja podelite sa onima koje volite putem Gmaila, Gtalka, Skypa, Twittera, Facebooka ili bilo kog drugog servisa za komunikaciju preko mobilnog telefona i tableta.

Easter Egg Maker ima i opciju snimanja slike, koje potom možete proslediti nekim besplatnim kanalom razmene podataka.

Ukoliko na svom telefonu imate bilo kakav "image editor" možete uz sliku oslikanog jajeta dodati i tekstualnu poruku ili neki drugi detalj.

(Izvor: Mondo)

Pogledajte još