Soraja postaje pevačica: Imoušn ulaže 100.000 evra

Produkcija koja je otkrila starletu 2011. godine, kad je učestvovala u „Velikom bratu“ za anonimne ličnosti, uložiće u nju čak 100.000 evra. Oni su procenili da je ta suma sasvim dovoljna za početak Sorajinog estradnog bitisanja. Pronaći će joj najbolje saradnike, među kojima će biti i Marko Kon, i biraće joj pesme. Naime, od nje žele da naprave srpsku Severinu.

Soraja već sredinom nedelje ulazi u studio. Snimiće prvi singl, koji će biti objavljen do leta. Radiće i na drugim pesmama, a za celu kampanju i kompozicije produkcija „Imoušn“ izdvojiće pozamašnu svotu – kaže naš izvor blizak Vučelićevoj.

Soraja će snimati popularnu muziku, neće to biti pop, ali ni tipičan narodnjak.

– Postoji mogućnost da Soraja uradi duet sa afirmisanim pevačem i da tako pokuša proboj na muzičko tržište. U igri je nekoliko imena, jer starleta ima mnogo dobrih prijatelja na estradi, a s nekima je sarađivala kao manekenka u njihovim spotovima.

Soraja potvrđuje da je dobila ponudu za snimanje pesme.

Istina je da sam dobila ponudu. Ne bih volela da pričam o tome dok ne potpišem ugovor – poručila je.

————————————–
Ne prestaje s modelingom

Starleta je po izlasku iz „Velikog brata“ uradila novi set provokativnih fotografija za brend obuće „novičento“. Ona je njihovo dugogodišnje zaštitno lice, a ne sumnjamo da će devojke odlepiti na cipele koje Soraja reklamira. Protiv novih fotografija, sigurni smo, nema ništa ni jači pol.