Jovanović: Uništavaju nam šansu za bolji život

- Zato izbori u Zemunu nisu izbori samo za jednu opštinu i nisu rutinska stvar. Izbori 2. juna su prilika da politika LDP, jedina koja je od nastanka brinula o ljudima, žrtvovala sebe i uvek govorila istinu, dobije podršku i pozicionira se kao jasna alternativa i onima koji zemlju danas katastrofalno vode i onima koji su Srbiju upropaštavali u prošlosti - naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Jovanović je naglasio da LDP nema nameru da se povlači pred politikama koje svoje kadrove traže među uhapšenima u akciji "Sablja", onima koji Radeta Bulatovića imenuju za ambasadora.

- Ako su već doneli odluku da kompromituju sami sebe, onda ćemo i mi jasno reći da nemaju pravo da na taj način brukaju čestit i pošten svet koji ovde živi - istakao je on.

Jovanović je ocenio da i bivša i sadašnja vlast danas ćuti dok crkva baca anateme na one sa kojima se politički ne slaže, istovremeno pokušavajući da od odgovornosti poštedi one koji su prekršili i zemaljske i nebeske zakone kompromitujući upravo tu crkvu.

Izvor: Blic

Pogledajte još