Šćepović: Voleo bih da zamenim Jovetića u Fiorentini!

"Za sada ima tri, četiri zainteresovana kluba i oni bi trebalo da pošalju ponude. Koliko sam obavešten i koliko sam pričao s menadžerom, za 10 do 15 dana će se sve rešiti", rekao je Šćepović novinarima u Sportskom centru Teleoptik, gde su se igrači Partizana okupili povodom priprema za predstojeću sezonu.

Upitan da li je grčki Olimpijakos jedan od zainteresovanih klubova, Šćepovć je rekao da ne zna, ali da sigurno ne bi otišao u taj klub.

"Nisam pričao na tu temu s menadžerom, ali preklo bi se da jeste, pošto me grčki novinari zovu svaki dan. Rekao sam im da ću videti, ali ja sigurno neću ići tamo, to nije ni posleđna opcija", rekao je napadač Partizana.

On je istakao da želi da igra u Italiji i da ne bi imao ništa protiv da u Fiorentini zameni Stevana Jovetića.

"Priželjkujem da to bude Italija, ima dva, tri zainteresovana kluba. Iskreno mislim da ću tamo biti. Moguće je da bude Fiorentina, ali da vidimo koji su klubovi konkretni, pa ćemo pričati. Ne bih imao ništa protiv da zamenim Jovetića", rekao je Šćepović.

Upitan kakav je status u klubu njegovog brata Stefana, on je rekao da će se to rešiti u narednih 10 do 15 dana, ali da misli da će i on napustiti Partizan ovog leta.

Beta

Pogledajte još