Džajić: Zamolio sam igrače za strpljenje!

"Upoznao sam igrače sa situacijom u kojoj se nalazi klub i koje su trenutne mogućnosti. Zamolio sam ih za strpljnje po pitanju obaveza i nadam se da će klub do kraja decembra da ih ispuni. Na njima je da igraju i da postižu rezultate", rekao je Džajić novinarima na početku priprema Zvezde.

Prvog dana priprema Crvene zvezde pojavilo se 28 fudbalera, a Džajić je rekao da prelazni rok još nije počeo.

"Dosta ima mladih fudbalera koji su tu za budućnost, ambicije su onolike kako tim bude sastavljen kada počnu prvenstvo i međunarodne utakmice. Prelazni rok još nije počeo, dugo će trajati i videćemo. Situacija je takva kakva jeste", naveo je Džajić.

Na prozivku su danas došli i Aleksandar Pantić, koji je podneo zahtev za raskid ugovora, kao i Nikola Mikić i Nikola Petković kojima uskoro ističe ugovor.

Prvog dana priprema Zvezde na prozivci se bili i fudbaleri koji su prethodnu sezonu proveli na pozajmicama - Marko Marinković, Ljubo Nenadić i Stevan Luković.

Od standardnih igrača iz prošle sezone pervog dana priprema pojavili su se još i Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Filip Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, Stefan Mihajlović i Jovan Krneta.

Beta

Pogledajte još