Transvestit zverski izboden nakon bučnog seksa

Ubijeni je živeo od pružanja seksualnih usluga - danju je privodio muškarce, a noću žene.
Darkovo beživotno telo iskasapaljeno i delimično obučeno u žensku odeću, koje je u lokvi krvi ležalo u hodniku stana u suterenu, pronašao je stanodavac, od kog je nastradali iznajmljivao stambeni prostor više od godinu dana.

- Mislili smo svi da je to komšinica. Čak smo svi bili zgroženi tim provokativnim oblačenjem. U taj stan su dolazili svi. Danju muškarci, a noću žene. Ćutali smo i ništa nismo govorili - pričaju uglas komšije ubijenog transvestita.

- Oko 14 sati čula sam bučan seks iz njegovog stana. Ništa mi to nije bilo čudno jer je uvek vrištao i stenjao. U jednom trenutku čula sam kako je pukla stolica u njegovom stanu i verovatno je tada ubijen. Nisam ni izlazila da bih ikoga videla. Tek nekoliko sati kasnije ispred sam videla vlasnika stana, koji je sedeo sa ženom - priča komšinica.

Inače, vlasnik, koji je ubijenom iznajmljivao stan, na dan ubistva u više navrata je pokušavao da dobije Vujanovića na mobilni telefon, verovatno zbog kirije, ali se on nije javljao. Pokušao je pozivom i na fiksni telefon, ali broj nije bio u funkciji, pa je čovek odlučio da ode tamo i vidi šta se dešava. Nezvanično, stanodavac je prvi put došao oko 14 sati, ali je čuo svađu i žučnu raspravu Vujanovića sa drugim muškarcem, pa nije ni ulazio u stan, već se vratio kući plašeći se da ne bude žrtva sukoba.

- Vlasnik stana se vratio kući i pozvao majstore za telefon, sa kojima se oko 18 sati vratio na Palilulu. Svađa više nije dopirala iz stana. Vrata su bila odškrinuta, a kada je stanodavac krenuo da uđe unutra, zatekao je užasan prizor. Delimično obučen muškarac sa perikom na glavi ležao je u lokvi krvi. Uplašeni čovek odmah je pozvao policiju i prijavio ubistvo - objašnjava naš izvor.

Beogradska policija na mestu ubistva nije ništa pronašla. Nož kojim je zverski u stomak i grudi izboden Darko nije nađen u stanu niti u okolnim ulicama. Nezvanično, verovatno je ubica poludeo kada je čuo čime se njegov partner bavi i rešio da mu presudi. Inspektori trećeg odeljenja juče su saslušali vlasnika stana kao i komšije, ali pomaka u istrazi nije bilo. Međutim, policija ima saznanja ko su ovom transvestitu bili dosadašnji klijenti, pa će uskoro i njih pozvati na razgovor.

Izvor: J. Paunović za Alo!

Pogledajte još