Ubica transvestita bio 18 godina u zatvoru, a rođeni brat mu je monstruozni ubica iz Pohorske ulice (VIDEO)

Interesantno je da je Vujić, posle zločina pokušao da sebi napravi alibi lažnom prijavom policiji da je sa nepoznatim osobama imao sukob u kafani.

"Vujić je u aprilu ove godine izašao iz zatvora. Bio je osuđen za ubistvo supruge na 20 godina. Pušten je na slobodu dve godine ranije"
, kaže za “Blic” izvor iz MUP Srbije.

Policija pretpostavlja da je, po izlasku iz zatvora, Vujić počeo da se “druži” sa Vujanovićem, koji se bavio prostitucijom u stanu u Ulici Nikodima Milaša 12.

"Vujić je kod Vujanovića dolazio nekoliko puta. Poslednji put u sredu kada je posle seksualnog odnosa, između njih došlo do sukoba oko plaćanja."

- Vujić je izvadio nož i sa nekoliko uboda u grudi usmrtio Vujanovića, a zatim pobegao - kažu u MUP-u.

Posle zločina, Vujić se direktno uputio u zemunsku policiju i prijavio da je imao sukob u kafani, sa nepoznatim osobama.

"Tom prijavom hteo je sebi da napravi alibi za ubistvo. Podneo je prijavu, i otišao kući", kaže izvor.

Za to vreme, policiji je već prijavljeno ubistvo Vujanovića. Obavljen je uviđaj, a policija je ubrzo na osnovu tragova otkrila da iza zločina stoji Vujić, a “provaljena” je i njegova namera za pravljenje alibija.

"Vujić je pozvan u zemunsku policiju zbog “obračuna” u kafani, došao je i odmah je uhapšen", kaže izvor.

Vujić, kako tvrde u policiji ima bogatu kriminalnu karijeru. Osim ubistva supruge, protiv njega su podnošene prijave za imovinske delikte.

Brat uhapšenog najstariji zatvorenik u "Zabeli"

(old_image)

Rođeni brat Danijela Vujića je Ilija Vujić, jedan od najstarijih zatvorenika požarevačke “Zabele”, osuđen za surovo ubistvo u Pohorskoj ulici u Beogradu 1993. godine.

Ilija je tada sa saučesnikom Darkom Lončarićem upao u stan Vere Židić, lažno se predstavljajući da njenom suprugu donosi knjige sa fakulteta.

Kada mu je žena otvorila vrata, ispalio joj je hitac u leđa, i teško je ranio, a zatim, dok je ona ležala bez svesti, pucao u njenog 13-godišnjeg sina Davora i ubio ga. Ranjenu ženu, potom je odvukao u drugu sobu i preteći da će joj ubiti sina, koji je već bio mrtav, od nje tražio da mu kaže gde je sef sa devizama. Pošto Vera nije želela da mu kaže gde je novac, Vujič je najpe pucao u njenog psa, koji je ušao u sobu, a zatim ponovo i u nju. Posle premetačine stana u kome nisu našli novac, obojica su pobegli.

Zbog ovog zločina, Ilija je bio osuđen na smrtnu kaznu, koja mu je kasnije preinačena u 40 godina zatvora.

Izvor: BLIC

Pogledajte još