OPA BATO: Ana Nikolić se sprijateljila sa Paris Hilton?

– Na poziv svojih prijatelja iz Maroka otišla sam na proslavu dvadesetog rođendana ženevskog kluba koji je omiljen i predstavnicima svetskog džet-seta. Paris je, inače, poznanica mojih prijateljica koje su me pozvale da budem njihova gošća i igrom slučaja našle smo se u zajedničkom provodu. – ispričala je Ana za "Story" pevačica i opisuje kako je izgledao provod sa Hiltonovom.

– Utisci su mi sjajni. Taj klub je jedan od najboljih u Evropi, a Paris je veoma kulturna i normalna devojka. Vrlo je neposredna i opuštena. Shvatila sam kako je i ona, baš kao i ja, žrtva predrasuda. Pošto je muzika bila veoma glasna, nismo mnogo pričale, više smo plesale. – kaže Ana koja je i nakon zajedničkog provoda nastavila kontakt sa bogatom naslednicom poznatog hotelskog lanca, a planiraju čak i zajedničko letovanje.

– Moje prijateljice objasnile su joj čime se bavim i oduševljena je mojim spotovima i pesmama koje je čula. U kontaktu smo preko društvenih mreža i imamo dogovor da se nađemo nakon leta u Sen Tropeu gde nas opet čeka zajednički provod – s osmehom kaže Ana.

Izvor: Alo!

Pogledajte još