Džajić: Miloš Ninković je top pojačanje!

"Mislim da će Miloš Ninković biti veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. Radi se o iskusnom fudbaleru koji svojim znanjem može mnogo pomoći našim mladim igračima. Još zimus, kad smo prvi put pregovarali, video sam da je reč o karakternom momku, kojem je stalo do Crvene zvezde" poručio je predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i dodao:

"Miloš Ninković je ono što nam treba, a s njim nećemo završiti prelazni rok".

Potpredsednici kluba iz Ljutice Bogdana Čović i Slaviša Kokeza imaju najveće zasluge za transfer Miloša Ninkovića u Zvezdu.

"Pregovarali smo nekoliko dana do kasno u noć. Ninkoviću nije bio problem novac, već je tražio čvrste garancije da ćemo imati jaku ekipu. Kad je dobio uverenje da ćemo napraviti kvalitetan tim, odmah je pristao da obuče dres Crvene zvezde", objasnio je Nebojša Čović.

Miloš Ninković je bio jasan u pregovorima s Čovićem i Kokezom. Obojici je stavio do znanja da želi da napadne titulu i da se sledeće godine pokuša plasman u Ligu šampiona. Novac mu nije bio primaran, odbio je unosne ponude Viljareala i Evjana, a jedan kineski klub nudio mu je 1,5 miliona evra po sezoni. Ninković dolazi spreman u Crvenu zvezdu jer se poslednje tri nedelje pripremao sa Seadom Krdžalićem na Zlatiboru.

Izvor: Kurir

Pogledajte još