EXIT festival: Izabrane zvezde na JDX stejdžu

Izabranim kandidatima obezbedjene su akreditacije za festival i jednočasovni nastup na JDX Backstage-u.

Posebno iznenađenje na ovogodišnjem JDX Backstage-u je slovenačko-hrvatski bend Zebra Dots.

Oni natupaju u petak, 12. jula i prvi su regionalni bend koji je potpisao ugovor sa najmoćnijom svetskom izdavačkom kućom Universal Music. Na JDX-u premijerno će izvesti svoju novu pesmu „Pokvareni telefon“ koju od sutra možete čuti na svim regionalnim radio stanicama. „Pokvareni Telefon“ je prva pesma ovog sastava na hrvatskom jeziku i zabeležena je u okviru njihovog LIVE session-a u RSL studiju.

Zebra Dots su poznati po svojim energičnim nastupima i brilijantnim vokalima. Mali nagoveštaj onoga što vas očekuje u petak 12. jula na JDX Backstage-u možete pogledati na njihovom na zvaničnom Zebra Dots youtube kanalu.

Uspešan debi album „Walking On A Chance“ kao i remix izdanja prva dva singla možete pronaći na Deezer-u.

Lira Vega II, Ana Ćurčin, Rade Banyan i Alex Knežević, Jung B, hip hop atrakcija Vatra, Strahinja Beganović iz benda Kill Me Laser Johanna (Banda Panda) i John Yogurt potvrdili su svoje nastupe na ovogodišnejm JDX Backstage-u i sigurni smo da će nam prirediti zabavu za pamćenje.

Da podsetimo - ovogodišnji Jackovi superstar DJ-evi koji će nastupiti na JDX Backstage-u su: Slavimir Stojanović, čuveni beogradski grafički dizajner I ponosni vlasnik brenda Futro; Zorana Kostić ikona srpskog modelinga i njen suprug Miša Obradović modni fotograf; glumica Jelena Gavrilović, prozvana novom Džeri Hol nakon uloge u predstavi “Stena i Kotur” i Ivana Konstantinović, urednica i voditeljka vesti na televiziji B92.

Vrata JDX Backstage-a ovog leta otvara MTV kao domaćin jednodnevne žurke dobrodošlice! Prijateljima MTV-a i Jacka predstaviće se bendovi Krš i Stuttgart Online, a u ulogama DJ-eva naći će se Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod i Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub.

Pratite nas na zvaničnoj facebook stranici Jack Daniel’s Serbia i saznajte sve novitete i poslastice prvi!

Pogledajte još