Ovo su najveće laži o penisima

Mit: Dužina penisa između 20 i 21 centimetra je uobičajena

Ako čujete muškarca da se hvali penisom dužine 20 ili više centimetara, verovatno laže. Naime, svega pet odsto muškaraca ima penis veći od 20 centimetara, a i to su uglavnom oni iz filmova za odrasle. Činjenica je da više od dve trećine muškaraca ima penis dužine između 15 i 17 centimetara.

Mit: Veličina ženama nije važna, važna je tehnika

Svakako je važno da znate na koji način da upotrebite penis, no retko ko može da poveruje u to da veličina nije bitna. Činjenica je da što je penis veći, to može duže i dublje penetrirati, a to je i povezano s većim užitkom za žene.

Mit: Važna je samo dužina penisa

Da, naravno da je dužina penisa bitna, ali je isto tako važna i širina. Širina penisa određuje koliko će zidovi vagine biti stimulisani. Takođe, znatno je lakše stimulisati klitoris za vreme odnosa ako je penis nešto širi.

Mit: Veliki penis od vas automatski čini dobrog ljubavnika

Ako imate veliki penis, a ne možete tokom seksa izdržati duže od 30 sekundi, teško da ćete uspeti da dovedete partnerku do vrhunca.

Mit: Tablete (iz reklama) koje povećavaju penis - zaista pale

Netačno! Ne postoji tableta ili neka supstanca koja će vam povećati penis.

Mit: Svakodnevna ejakulacija loše deluje na spermatozoide

Prema nedavnom istraživanju objavljenom u časopisu Fertility and Sterility, svakodnevne ejakulacija može oštetiti DNK sperme. Svakodnevno masturbiranje smanjiće broj spermatozoida u ejakulatu, ali to ne bi trebalo da vas zabrinjava, osim ako ne pokušavate postati otac.

Mit: Uriniranje u sedećem položaju je bolje za bešiku

Možda ste čuli da je ćete bešiku bolje isprazniti ako za vreme uriniranje sednete. Međutim, stručnjaci veruju da se bešika sasvim dobro može isprazniti i dok stojite.

Mit: Sprema ima nizak udeo ugljenih hidrata

Iako se velik broj istraživanja bavio proučavanjem zdravstvenih prednosti sperme, izjava da sperma ima nizak udeo ugljenih hidrata pa da je zato dobra baš i ne pali. Naime, sperma se uglavnom sastoji od fruktoze i enzima, a ugljeni hidrati nemaju veze s time.

(Izvor: T portal)

Pogledajte još