MA KAKVI HIRURZI: Otkrila tajnu savršenog izgleda!

Svakodnevno vežba, kuva i nepogrešivo zna šta prija njenom organizmu, tako da se toga i pridržava.

-Vešto se borim sa godinama. Volim sebe i svoje telo, znam tačno šta mi odgovara. Ne hranim se baš najzdravije, ali sama sebi kuvam. Vežbam redovno, svaki dan. Zbog toga i ne razmišljam o dijetama, liposukciji i ostalim estetskim zahvatima. Ustajem rano i već u sedam sati ujutro sam na nogama. Dan ne započinjem obrokom, već belom kafom. Onda treniram, a doručkujem posle dva sata, iako znam da je doručak najbitniji. Teško mi ujutru hrana padne na želudac pošto ne mogu da treniram punog stomaka. Moj posao nije takav da svakog jutra moram da budem u tačno vreme na svom radnom mestu, pa imam slobodu koju u potpunosti koristim.- objašnjava Slađa Delibašić.

- Kuvam svakog dana. Jedem uglavnom piletinu, junetinu, bareno povrće, a ne jedem prasetinu, ni kao dete je nisam volela, nije mi prijala. Dva puta nedeljno kuvam čorbicu, jer je izuzetno zdrava za probavu. Jedino što sama sebi zameram jeste što se prejedem uveče kasno.
Ne mogu praznog stomaka da legnem, ali to ne bih nikome savetovala ukoliko ne vežba redovno. Nikako ne treba mešati ugljene hidrate i proteine, a slatkiše i gazirana pića treba izbaciti iz upotrebe. Pri tom, uvek se može pojesti kockica čokolade dnevno, ali nikako cela štangla. Veoma je važno da se unosi tečnost u organizam i to voda ili čajevi. Za izbacivanje tečnosti iz organizma odličan je čaj od majčine dušice, pogotovo pred menstrualni ciklus - kaže Slađana Delibašić, koja će uskoro postati baka.

(old_image)

Izvor: Vesti online

Pogledajte još