Krstić: Nadam se da ćemo proći Partizan

"Biće teško. Odigrali smo dosta dobro u kvalifikacijama do sada. Igrali smo četiri utakmice i četiri smo dobili. Očekujem pozitivan rezultat u Beogradu, nadam se da ćemo proći", rekao je Krstić agenciji Beta.

Fudbaleri Partizana će u plej-ofu baraža za Ligu Evropa igrati protiv švajcarskog Tuna, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Partizan će biti domaćin u prvoj utakmici 22. avgusta, dok je revanš na programu sedam dana kasnije.

Partizan je u utorak poražen od bugarske ekipe Ludogorec u trećem kolu kavlifikacija za Ligu šampiona, pa takmičenje nastavlja u plej-ofu za Ligu Evropa, dok je Tun u prethodnom kolu kvalifikacija za to takmičenje savladao švedski Haken.

"Nadam se da ćemo dobro odigrati i da u Beogradu nećemo primiti gol, pa da u revanšu izborimo plasman u Ligu Evrope", rekao je bivši fudbaler OFK Beograda i Jagodine.

On je dodao da je gledao utakmice Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da najveću prednost svoje ekipe vidi u tome što je odigrala više utakmica i što ima uigraniju ekipu od šampiona Srbije.

"Partizan je doveo dosta novih igrača, a mi imamo tim koji je igrao zajedno i prošle sezone, došla su samo dva, tri nova fudbalera. Imamo i više utakmica, u Srbiji prvenstvo tek sad počinje, a mi smo odigrali već četiri kola. To jeste prednost, ali ne mora ništa da znači", kazao je Krstić.

Beta

Pogledajte još